Missä on armo Koivuniemen lahkossa?

kallio

Onko Tapani Koivuniemen oppi voittanut Raamatun?

Ap. t. 5:29 Mutta Pietari ja muut apostolit vastasivat ja sanoivat: "Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä.

Vaatiiko Koivuniemi vai Jumala ihmisiltä tekoja?

Kol. 2:23 Tällä kaikella tosin on viisauden maine itsevalitun jumalanpalveluksen ja nöyryyden vuoksi ja sentähden, ettei se ruumista säästä; mutta se on ilman mitään arvoa, ja se tapahtuu lihan tyydyttämiseksi.

Room. 8:6 Sillä lihan mieli on kuolema, mutta hengen mieli on elämä ja rauha;

Pelastuuko ihminen uskomalla Koivuniemeen vai Jumalaan, Jeesukseen ja Pyhään Henkeen?

Room. 3:27 Missä siis on kerskaaminen? Se on suljettu pois. Minkä lain kautta? Tekojenko lain? Ei, vaan uskon lain kautta. Niin päätämme siis, että ihminen vanhurskautetaan uskon kautta, ilman lain tekoja.

Kristus vapautti meidät vapauteen. Missä on vapaus Koivuniemen lahkossa?

Gal. 5:1, 13 Vapauteen Kristus vapautti meidät. Pysykää siis lujina, älkääkä antako uudestaan sitoa itseänne orjuuden ikeeseen. Te olette näet kutsutut vapauteen, veljet; älkää vain salliko vapauden olla yllykkeeksi lihalle, vaan palvelkaa toisianne rakkaudessa.

Gal. 5: 18-20 Mutta jos te olette Hengen kuljetettavina, niin ette ole lain alla. Mutta lihan teot ovat ilmeiset, ja ne ovat: haureus, saastaisuus, irstaus, epäjumalanpalvelus, noituus, vihamielisyys, riita, kateellisuus, vihat, juonet, eriseurat, lahkot,

Tekevätkö ihmiset mitä vain, koska Koivuniemi käskee?

Ilm. 2:20 Mutta se minulla on sinua vastaan, että sinä suvaitset tuota naista, Iisebeliä, joka sanoo itseään profeetaksi ja opettaa ja eksyttää minun palvelijoitani harjoittamaan haureutta ja syömään epäjumalille uhrattua.

Lisää aiheesta:

Koivuniemen kultin erityispiirteitä

Maanantaipiiri

MOT: Koivuniemen herran kultti

Sivun alkuun

Etusivulle