lento

Malaysia Airlines lento MH370

Malaysia Airlinesin lento MH370 (MAS370) Boeing 777-2H6ER lentokoneella, joka lähti 8.3.2014 klo 00.41 Kuala Lumpurista Malesiasta kohti Pekingiä, katosi. Kone katosi yhtäkkiä tutkasta , mutta ei välttämättä pudonnut mereen. Tällöin se lensi flightradarin mukaan 35 000 jalan = 10 700 m korkeudella.
Koneessa oli 227 matkustajaa ja 12 miehistön jäsentä eli 239 ihmistä.
Matkustajista 153 oli kiinalaisia, 38 malesialaista, 2 matkusti varastetulla passilla.
Lista lennon matkustajista

En usko, että lentokone voisi tyystin kadota ilman, että USAn tutkat tai satelliitit eivät havaitsisi sitä. Jos se olisi pudonnut mereen, meressä olisi hylkyä tai jäänteitä koneesta. Arvelen, että USA tietää enemmän kuin kertoo.

MH370:n lentäjä Zaharie Ahmad Shahilla oli kotonaan lentosimulaattori , johon oli asennettu Male Malediiveilla, Diego Garcia ja kolme muuta kiitorataa Intiassa ja Sri Lankassa. Niissä kaikissa on 1000 metrin kiitorata.
Shah oli tyhjentänyt lentosimulaattorinsa muistin 3.2.2014.

Lentokoneen viestijärjestelmä oli kytketty pois päältä

Joku lennolla MH370 oli klo 1.21 kytkenyt koneen viestijärjestelmän pois päältä ja se vaatii yksityiskohtaista tietämystä. Viestijärjestelmä sisältää ACARS-systeemin, joka välittää koneen tiedot maahan ja transponderin, jonka avulla kone voidaan havaita siviilitutkassa.

Mahdollisesti lentokone lensi erittäin matalalla (5000 ft = 1500 m korkeudella) ja kovalla nopeudella , jotta sitä ei näkyisi tutkassa.
Lennon perämies Fariq Abdul Hamid yritti soittaa kännykällään juuri ennen koneen "katoamista" eikä puhelu välity, ellei kone lennä alle 7000 jalan korkeudella. Puhelu katkaistiin juuri ennen yhdistymistä.

Sen jälkeen kun kone katosi tutkasta klo 1.21, se lensi kohti länttä eli oli poikennut Pekingin reitiltä. Sotilastutka havaitsi koneen klo 2.15 Malesiasta hieman länteen.

Kone saattoi lentää myös tavanomaista korkeammalla.

Kone lähetti viimeisen signaalin eli "pingin" klo 8.11 eli se saattoi lentää vielä 7 h katoamisen jälkeen. Koneessa oli polttoainetta noin 7 h lentoon, mutta matalalla lentäminen kuluttaa polttoainetta enemmän kuin tavallisesti.

kartta Malediivien yli lensi matalalla jumbojet aamulla 8.3.2014

Useat Malediivien asukkaat Kuda Huvadhoossa näkivät aamulla 8.3. klo 6.15 matalalla lentävän suuren lentokoneen , jumbojetin, joka lensi pohjoisesta kohti kaakkoa ja Diego Garciaa. Siis samana aamuna kuin MH370 "katosi".
Asukkaiden näkemää pidetään virheellisenä. Miksi?

Malediivien ja Malesian aikaero on 3 tuntia, joten ohittiko kone Malediivit klo 9.15 Malesian aikaa?
Jos näin on, niin tämä kone ei ollut MH370, koska sillä ei todennäköisesti ollut polttoainetta 9 tunnin lentoon.

Lentoaika Malesiasta Malediiveille on 4-5 tuntia ja matka noin 2000 mailia = 3200 km. Kone katosi klo 1.21 lennettyään vain noin 40 minuuttia eli kone olisi ehtinyt Malediiveille jo noin klo 6 Malesian aikaa eli klo 3 Malediivien aikaa.


Laskeutuiko kone USAn sotilastukikohtaan Diego Garcian saarelle,
joka sijaitsee Intian valtameressä Malediiveista 800 mailia = 1300 km etelään?

kuva IBM:n insinööri amerikkalainen Philip Wood oli lennolla ja hänen nimissään oli lähetetty viesti ja musta valokuva 4Chan-sivustolle 19.3.2014.
Kuva oli otettu iPhone 5:llä ja se tallentaa sijainnin, missä kuva on otettu.
Philip Woodin lähettämän kuvan koordinaatit ovat
Leveysaste 7; 18; 58.3 Pituusaste 72; 25; 35.6
ja ne ovat eri kuin Google Mapsin tai Wikipedian antamat Diego Garcialle. kartta
Koordinaatit osoittavat varastoa tai hallia Diego Garcian saarella.

Diego Garcian koordinaatit ovat 7˚ 18' 48'' S 72˚ 24' 40'' E

Kuva saattaa olla myös väärennös . Jos kuva oli väärennös, se oli hyvin tehty ja koordinaatit tarkennettu rakennukseen eikä kiitoradalle, kuten Google Mapsissa.


rahtikone Jos MH370 laskeutui Diego Garcian saarelle, mitä lentokoneelle tapahtui?

Rekisteröikö USA saman Boeingin "katoamisen" jälkeen 31.3.2014 rahtikoneeksi?
Tietenkin uudelleenmaalattuna ja sisusta muutettuna.


Miksi USAn sotilastukikohdan tutkat eivät havainneet mitään?

Lennolta MH370 ei ole tutkahavaintoja klo 2.15 jälkeen, eikä hylkyä ole löytynyt. Diego Garcialla sijaitsee USAn oma kehittynyt havainto- ja tarkkailujärjestelmä , joka havaitsisi kaikki alukset, sukellusveneet tai lentokoneet, jotka lähestyvät saarta, mutta he eivät ole ilmoittaneet havainneensa mitään.
USAlla on myös vakoilusatelliittijärjestelmä , joka havaitsisi liikkuvat kappaleet, kuten lentokoneet. Tämän vuoksi on hyvin epätodennäköistä, että lentokone pystyisi lentämään Intian valtameren yllä USAn huomaamatta.
USA ei myöskään ole kommentoinut mikä kone lensi Malediivien yli matalalla 8.3. aamulla. Pikemminkin kuulostaa siltä, että asukkaiden havainnot yritetään unohtaa tai mitätöidä.


Miksi lentokonetta etsitään Australian vesiltä, jos se lähti Malesiasta kohti länttä?
Johdettiinko etsintä tarkoituksella vikasuuntaan, jotta totuus ei paljastuisi?

Konetta etsitään etelästä Australian länsipuolelta , koska pohjoisemmista valtioista ei löytynyt todisteita tai tutkahavaintoja, että kone olisi lentänyt niiden ilmatilaan. Ei varmaan löydykään tutkahavaintoja, ainakaan siviilitutkassa, jos lentokoneen kommunikointisysteemi oli kytketty pois päältä. Satelliittikuvissa näkyi Australian vesillä jotain, mikä osoittautui kuitenkin muuksi kuin lentokoneen jäänteiksi.


Miksi USA olisi kaapannut lentokoneen ja sen matkustajat miehistöineen?

Vaikea lähteä arvailemaan salaliittoteorioita, mutta epäilen USAn salailevan jotain. Etenkään Diego Garcia ei kerro tietojaan.

Lennolla MH370 oli mukana 20 Freescale Semiconductor Companyn työntekijää, kiinalaisia ja malesialaisia asiantuntijoita. Freescalella on useita sovelluksia mm. ilmailuteollisuudessa, ohjusten ohjaamisessa ja sähköisessä sodankäynnissä.
Freescale kehittää myös komponentteja radioon, joka kommunikoisi maapallon ja Apollo 11:n välillä .

11.3.2014 Freescale lähetti patenttihakemuksen , jonka omistaa Freescale Semiconductor Company, keksijöinä 4 kiinalaista.
Nämä 4 patentissa mainittua eivät olleet lennolla MH370.

Blackstone Group, jonka eräs omistaja on miljardööri Jacob Rothschild, omistaa osan Freescalesta. Rotschild omistaa myös osan Malaysia Airlinesta.


Jotakin outoa on tämän lentokoneen katoamisessa.

Onko Boeingin viestijärjestelmä niin haavoittuva, että lentäjä tai joku muu taho pystyy sen sammuttamaan?
Miksi Boeing ei kommentoi koneen katoamista ollenkaan?

Malesian ex-pääministeri Dr. Mahathir Mohamad esitti Boeingista omat epäilynsä 18.5.2014:

Boeing technology - what goes up must come down

4. A search on the Internet reveals that Boeing in 2006 received a US patent for a system that, once activated, removes all control from pilots to automatically return a commercial airliner to a pre-determined landing location.

5. The Flightglobal.com article by John Croft, datelined Washington DC (1st December, 2006) further mentioned “The ‘uninterruptible’ autopilot would be activated – either by pilot, by on board sensors, or even remotely by radio or satellite links by government agencies like the Central Intelligence Agency, if terrorists attempt to gain control of the flight deck”.

6. Clearly Boeing and certain agencies have the capacity to take over “uninterruptible control” of commercial airliners of which MH370 B777 is one.

7. Can it not be that the pilot of MH370 lost control of their aircraft after someone directly or remotely activated the equipment for seizure of control of the aircraft.

8. It is a waste of time and money to look for debris or oil slick or to listen for “pings” from the black box. This is most likely not an ordinary crash after fuel was exhausted. The plane is somewhere, maybe without MAS markings.

9. Boeing should explain about this so-called anti-terrorism auto-land system. I cannot imagine the pilots made a soft-landing in rough seas and then quietly drown with the aircraft.

10. Someone is hiding something. It is not fair that MAS and Malaysia should take the blame.Jos lentokone olisi lentänyt joko lentäjien tarkoituksellisesti ohjaamalla tai CIA:n tai jonkun muun auto-pilot-järjestelmällä Diego Garcian saarelle ja muutettu rahtikoneeksi, mitä matkustajille ja miehistölle olisi tehty?
Ovatko he vankina saarella? Faradayn häkissä? Huumattuna?
Oliko lentäjä Zaharie Ahmad Shah liitossa USAn kanssa ja tieten tahtoen kaappasi koneensa? Nyt hän lentää samaa konetta (rahtikoneena) uudella identiteetillä?

En usko, että tuo Boeing 777 olisi meren pohjassa.


Raymond Aguileran profetia 2216:

The Malaysian lost jet plane is the point of the Pin.


Sivun alkuun

Etusivulle